immundoc®

Marka immundoc ima u srcu sveobuhvatnu brigu za imunološki sustav. Smatramo da je imunološki sustav potrebno jačati redovito i preventivno, a ne samo kada se razbolimo. Nudimo rješenja s aminokiselinama, sinbioticima, visokim dozama vitamina i inovativnim sastojcima za jačanje imunološkog sustava.

immundoc AMINOFLU

Prirodni vitamin C iz šipka, selen, cink i vitamin D doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin C, vitamin E, selen i cink doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

immundoc DIREKT

Inovativna bočica napitka koji se priprema u dva koraka. Sadrži vitamin C iz višnje acerole i druge mikronutrijente, koji su važni za imunološki sustav. Tekuće, brzo i učinkovito. Sadrži čak 400 mg vitamina C iz prirodnog izvora višnje acerole u tekućem obliku koji se brzo apsorbira. Acerola je prava vitaminska bomba jer se smatra voćem s najvećim udjelom vitamina C. Primjerice, acerola sadrži 20 puta više prirodnog vitamina C od limuna.

immundoc VITAMIN C-1000 mg

mg s postupnim otpuštanjem u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 1000 mg vitamina C* koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i štiti od oksidativnog stresa.

immundoc BOOSTER sprej za nos

immundoc BOOSTER sprej za nos fiziološka je otopina, s laktoferinom, koji putem osmotskog učinka smanjuje oticanje sluznice nosa i odčepljuje nos. Optimalan je za higijenu, hidrataciju i zaštitu nosne sluznice i gornjih dišnih putova od vanjskih štetnih tvari. Ublažava tegobe izazvane prehladom i alergijskim rinitisom, simptome sinusitisa, djelovanje prašine i onečišćujućih tvari.
Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.