O doclabor.hr

Hrvatska

InnoPharma d.o.o.
Podružnica Zagreb za promidžbu
Savska cesta 41
10000 Zagreb

Slovenija

InnoPharma d.o.o.
Tehnološki park 20
1000 Ljubljana

Srbija

InnoPharma d.o.o.
Kneza Danila 12/147
1060 Beograd

PRATITE NAS

Razvijamo najbolja rješenja za samoliječenje, prevenciju i bolji život.

Regionalni smo partner i razvijatelj inovativnih proizvoda za samoliječenje. Područja su naše ekspertize: imunološki sustav, žensko zdravlje, herpes na usnama, gljivice na noktima i koži, pokretljivost, stres i zdravlje djece. Proizvodi prilagođeni modernom i aktivnom načinu života pomažu nam u razvoju vrhunskog znanja naše mreže stručnjaka poput biokemičara, liječnika, farmaceuta, nutricionista i marketingaša.

Također smo i svoji vjerni kupci, jer smo na temelju vlastitih zdravstvenih tegoba, za koje na tržištu nije bilo odgovarajućih proizvoda, zajedno s našim partnerima razvili nove i inovativne proizvode. Naši su inovativni proizvodi razvijeni u kombinaciji s prirodom i klinički dokazanom znanošću, što omogućuje bolju apsorpciju i rezultate, koje stvarno osjećate.

Inovacija nije samo dio našeg imena nego je i dio našeg DNK-a. Razvoj proizvoda odvija se u bliskoj suradnji s poslovnim partnerima uz istovremeno praćenje i stvaranje najnovijih svjetskih trendova i zdravih navika.

0 +
novih proizvoda u godinu dana
0 +
zadovoljnih kupaca
0 +
godišnje prodanih proizvoda
0 %+
visoko obrazovanih

Povezuje nas briga za zdravlje, naše korisnike, partnere, timski rad, neprestana nadgradnja znanja i stvaranje najnovijih trendova u samoliječenju.

U društvu InnoPharma i dalje ćemo slijediti viziju razvoja inovativnih i održivih rješenja za liječenje i prevenciju bolesti. Sve u cilju boljeg života naših i budućih naraštaja.

Vrijednosti

  • Kupac je u središtu našeg poslovanja. Ispunjavanje obećanja. Kreativnost i inovativnost u razvoju i traženju novih rješenja.
  • Prilagodljiv i otvoren način razmišljanja.
  • Odgovornost prema zaposlenima, poslovnim partnerima, kupcima i drugim dionicima.
  • Timski rad, suradnja, poštovanje.
  • Uvijek napraviti korak više.
  • Briga za okoliš i održivi razvoj.

Misija

Za nas i naše kupce razvijamo inovativne, prilagodljive i ekološki prihvatljive proizvode, namijenjene samoliječenju. Također smo pouzdan, fleksibilan i odgovoran poslovni partner, koji vodi računa o interesima zaposlenih, partnera i okoliša.

Vizija

Želimo postati regionalni razvojni partner, koji nudi inovativne proizvode, prilagođene modernom i aktivnom načinu života. Usredotočeni smo na posebno visoku biološku korisnost aktivnih sastojaka, koja osigurava najbolju moguću apsorpciju, a time i dugoročno zdravlje u skladu s održivim i ekološkim trendovima.

Priča o InnoPharmi i doclaboru

Društvo InnoPharma d. o. o. službeno je osnovano u 2015. Društvo čini tim stručnjaka iz farmacije, nutricionizma, kemije i marketinga s ukupno više od 50 godina iskustva. Isprva smo bili usmjereni na distribuciju i prodaju robnih marki inozemnih partnera. Od 2017. zajedno s našim austrijskim partnerom društvom guterrat iz Innsbrucka aktivno razvijamo vlastite inovativne proizvode pod robnim markama doclabor, doc nature’s i mylittledoc. Naša su najveća tržišta Slovenija i Hrvatska, iza kojih slijede Madžarska, Češka i Makedonija.

Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.