doc®nature’s

Marka proizvoda doc nature’s brine se o svakodnevnom održavanju dobrog zdravlja. Život od nas traži mnogo. Obiteljski život ili pritisci na poslu, stres, očekivanja društva, poplava informacija, svakodnevni su vrtuljak. To nas drži budnima tijekom dana, ali i noću. Rezultat je iz dana u dan manji otpor, napetost, nervoza, problemi s koncentracijom itd.

Priroda je najbolji liječnik i pomaže u brizi za sva područja od mentalnog zdravlja do mišića i zglobova.

Prednosti doc nature's proizvoda

  • Proizvodi od prirodnih ekstrakata za vaše zdravlje svaki dan.

  • doc nature’s Vražja kandža roll-on brzo se upija i ugodno hladi. Ima učinak grijanja-hlađenja. Ublažava i smiruje akutne bolove u mišićima i zglobovima. Praktična uporaba roll-on proizvoda s masažnom kuglicom.

  •  doc nature’s ARNIKA roll-on pomaže kod ozljeda, oteklina i reumatskih tegoba. Masažnom lopticom opušta mišiće vrata, ramena i leđa. Može se koristiti i kod smanjene tjelesne sposobnosti, hrani kožu, bez bojila, konzervansa, umjetnih mirisa i mineralnih ulja.

  • doc nature’s relaxdoc kapsule PROTIV STRESA dodatak su prehrani koji svojom jedinstvenom formulom prirodno umiruje, oslobađa od stresa i napetosti te smanjuje umor i iscrpljenost.

Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.