Uz immundoc® do snažnog imuniteta

Osim pravilne prehrane, ujednačenog sna, tjelovježbe te unosa vitamina i minerala hranom, za jačanje imuniteta poželjno je pomoći si dodacima prehrani. Unos aminokiselina i vitamina C je neminovan. immundoc® Aminoflu® jedini je proizvod na tržištu koji u sebi sadrži kombinaciju aminokiselina, multivitamina, te ima i dodatak probiotika i prebiotika koji pomažu u jačanju oslabljenog imuniteta. Njegova je prednost da ga možete uzeti čak i kad vas je „ulovila“ prehlada ili gripa. Djeluje odmah jer se aminokiseline brzo apsorbiraju i daju energiju. Možete ga bez problema kombinirati s antibioticima i drugim lijekovima. Osim Aminoflua, najveći saveznici u vašoj torbi postat će i immundoc® DIREKT koji sadrži cink i selen te VITAMIN C-1000 DEPOT.

immundoc proizvodi trenutno pomažu u očuvanju i oporavku vašeg imuniteta

immundoc Aminoflu u sebi sadrži kombinaciju aminokiselina, multivitamina, a jedini na tržištu ima i dodatak probiotika i prebiotika koji pomažu u jačanju oslabljenog imuniteta, te djeluju odmah.

Jedno od najčešćih pitanja koje si postavljamo ovih dana je kako očuvati imunitet kada je on najugroženiji. Zato je od neizmjerne važnosti preventivno reagirati. Osim pravilne prehrane, ujednačenog sna, tjelovježbe te unosa vitamina i minerala hranom, poželjno je pomoći si dodacima prehrani. Unos aminokiselina i vitamina C je neminovan. immundoc Aminoflu jedini je proizvod na tržištu koji u sebi sadrži kombinaciju aminokiselina, multivitamina, te ima i dodatak probiotika i prebiotika koji pomažu u jačanju oslabljenog imuniteta. Njegova je prednost da ga možete uzeti čak i kad vas je „ulovila“ prehlada ili gripa. Djeluje odmah jer se aminokiseline brzo apsorbiraju i daju energiju. Možete ga bez problema kombinirati s antibioticima i drugim lijekovima.

 

Čuvajte svoj imunitet 

Ovih je dana najvažnije ostati zdrav. Ponekad bez obzira na mjere kojih se pridržavamo, nošenje maski i često pranje ruku, virusi koji haraju ipak mogu naštetiti našem organizmu. Zato je važno redovito paziti na pravilan unos vitamina i minerala kako bi, kada se to i dogodi, naš organizam mogao pravilno odreagirati. immundoc Aminoflu jedinstven je proizvod koji sadrži 24 sastojka za najbolji odgovor imunološkog sustava koji vam trenutačno pomaže da se bolje osjećate.

Proizvod ima razna djelovanja: aminokiseline sudjeluju u regulaciji imunološkog sustava, a istovremeno su ključne i za trenutno vraćanje energije. Nema nuspojava i ne sadrži antibiotike. Može se upotrijebiti u kombinaciji s drugim lijekovima, a važno je da sadrži selen, cink i vitamine koji sudjeluju u radu imunološkog sustava te pridonose smanjenju umora i malaksalosti. Uz vitamine i minerale jedini je proizvod na tržištu koji sadrži 7 aminokiselina i jedinstven simbiotski kompleks probiotika i prebiotika Megaflora9.

Bjelančevine izgrađuje svega dvadesetak vrsta aminokiselina. Ljudsko tijelo koristi aminokiseline kako bi izgradilo proteine koji sudjeluju u razgradnji hrane, rastu stanica, zacjeljivanju tkiva (osobito mišića, kože, kose i kostiju) i u mnogim drugim tjelesnim funkcijama. U sastav čovjekova organizma ulazi ukupno dvadeset aminokiselina. Deset od njih mogu se izgraditi u samom organizmu, dok je preostalih deset nužno unijeti putem hrane. Aminokiseline koje čovjekov organizam nije u stanju sintetizirati, a nužne su za njegovo funkcioniranje, nazivaju se esencijalne aminokiseline. Upravo njih sadrži immundoc Aminoflu. Osim aminokiselina sadrži jedinstven sinbiotski kompleks probiotika i prebiotika Megaflora9.

Probiotici i prebiotici

Probiotici su živi organizmi (bakterije) koji donose zdravstvenu korist ljudima ako ih se unosi u dovoljnim količinama. Probiotici se naseljavaju u crijevima i postaju dio crijevne flore te tako podržavaju imunološki sustav u crijevima i u cijelom tijelu. Oni istiskuju štetne klice. Određeni probiotici mogu povećati obrambene sposobnosti tijela poticanjem proizvodnje antimikrobnih tvari. Pored toga, neki probiotici sami stvaraju antimikrobne tvari, takozvane Microcine.

Prebiotici su „hrana” za korisne bakterije. Probiotske bakterije vrlo su osjetljive na probavne sokove i enzime, koji mogu uništiti i do 99 % probiotika. Stoga Megaflora9 sadrži hranjivu zaštitnu matricu koja bakterije štiti od probavnih sokova, a istovremeno potiče njihovo djelovanje. Matrica sadržava kombinaciju inulina, fruktooligosaharida (FOS), hidroliziranih biljnih proteina i posebnih enzima, koji omogućuju preživljavanje više od 90 % bakterija

Sve što vam treba za jačanje imuniteta

Osim immundoc Aminoflua, najveći saveznici u vašoj torbi postat će i immundoc DIREKT i VITAMIN C-1000 DEPOT.

immundoc DIREKT je imunitet u inovativnoj bočici. Priprema se u dva koraka, sadrži vitamin C iz višnje acerole i druge mikronutrijente koji su važni za vaš imunološki sustav. Tekuće, brzo i učinkovito. Neki od sastojaka koji će pomoći vašem organizmu da se trenutno oporavi su cink, selen, vitamin C, rutin, ekstrakt vražje kandže i acerola. Jedini je proizvod na tržištu koji sadrži rutin i vražju kandžu,  djeluje odmah i u jednom danu može ojačati vaš imunitet.

immundoc VITAMIN C-1000 mg dodatak je prehrani s visoko doziranim vitaminom C i s postupnim otpuštanjem. U preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 1000 mg vitamina C* koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i štiti od oksidativnog stresa.

Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.