Bolji imunološki sustav pritiskom na gumb

Imunološki sustav naše je bojno polje protiv virusa i bakterija. Ključno je brinuti se o njegovom besprijekornom funkcioniranju, koje može biti ugroženo promjenom godišnjih doba, u razdobljima stresa, nepravilnom prehranom i drugim čimbenicima. Moramo biti svjesni da, iako možemo pomoći prehranom, često ne zadovoljavamo potrebe našeg organizma. Tu nam u pomoć priskače dodatak prehrani immundoc DIREKT.

Što je immundoc® DIREKT?

Dodatak prehrani s jedinstvenom kombinacijom mikronutrijenata. Sadrži čak 400 mg prirodnog vitamin C iz acerole, selen i cink.

Zašto su nam te tvari prijeko potrebne?

Vitamin C mnoge životinje mogu same sintetizirati, ali ljudi ga moraju unositi u organizam hranom i dodacima prehrani. Ima ključnu ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa, i stoga je iznimno važno unositi ga u dovoljnim količinama. Cink je također jedan od elemenata koji je prijeko potreban za pravilan rast i razvoj organizma, neurološke i reproduktivne funkcije te nesmetano funkcioniranje imunološkog sustava. Selen štiti naše tijelo od infekcija i oksidativnih oštećenja. Adekvatan unos selena doprinosi očuvanju zdravlja.

immundoc DIREKT stoga svojom jedinstvenom kombinacijom mikronutrijenata pridonosi neometanom funkcioniranju imunološkog sustava, samo pritiskom na gumb. Dodatak prehrani je u tekućem obliku i praktičan je svugdje, a sastojci ostaju svježi u čepu do konzumacije.

Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.