naildoc®

Gljivične infekcije noktiju uzrokuju brojne neugodnosti, uglavnom nelagodu i sram jer su još uvijek tabu-tema koja može značajno otežati svakodnevni život. Uz naildoc RAPID proizvode, uklanjanje gljivica može biti učinkovito, brzo i jednostavno.

naildoc RAPID gel i naildoc RAPID olovka

Namijenjeni su liječenju i prevenciji gljivičnih infekcija noktiju.
  •  Jedinstvena formula s trenutnim učinkom. Uklanja gljivice s površine nokta za 20 sekundi.
  • Prodire kroz nokat i stvara nepovoljnu okolinu za razvoj gljivica.
  • Sprječava infekciju drugih noktiju.

naildoc FOOT sprej

Pomoć je u liječenju i prevenciji atletskog stopala (Tinea pedis) ili gljivica na stopalu. Ublažava simptome (svrbež, peckanje, crvenilo i neugodan miris), te sadrži praktičan aplikator za higijensko i precizno nanošenje.

U koje svrhe možemo koristiti naildoc?

Rješenje za gljivične infekcije noktiju i stopala. Gljivice na noktima javljaju se kod čak 30 posto populacije. Najčešće kod sportaša, starijih osoba ili kod korištenja umjetnih lakova za nokte. Obično najprije počinju na jednom noktu i postupno se šire na ostale. Inficirani nokat pobijeli ili požuti na slobodnom kraju, zatim postaje tamniji, zadebljan, lomljiv, unakažen i na kraju se odvoji od podloge. Infekcija se može pojaviti i na koži ili na stopalu.

Problemi s gljivicama najčešće se javljaju kod:

  • Starijih osoba, jer starenjem kože, noktiju i slabijom prokrvljenošću raste osjetljivost na gljivične infekcije.
  • Sportaša, kod kojih su ozljede noktiju, tijesna obuća, korištenje teretana i javnih tuševa „idealni“ uvjeti za dobivanje gljivica.
  • Redovite uporabe umjetnih, geliranih noktiju, kod kojih se nokat tijekom izrade ili skidanja može oštetiti i time postati osjetljiviji na gljivične infekcije.

Ako se pitate kako izliječiti gljivice, dostupni su vam naildoc proizvodi (link).

Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.