Sve što trebate znati o lječenju herpesa

Herpes na usnama ili herpes zoster vrlo je česta virusna infekcija uzrokovana virusom herpesa simplexa tipa 1. Izgleda kao nakupina mjehurića ispunjenih tekućinom. Jednom kada se zarazite, zauvijek imate virus u tijelu. Može se ili ne mora ponoviti, ovisno o osobi koja je zaražena. Čimbenici koji pokreću izbijanje herpesa mogu biti fizički napor, stres, menstruacija, izlaganje UV svjetlu (npr. pretjerano sunčanje), povišena tjelesna temperatura i oslabljeni imunitet. Prije se vjerovalo da se herpes mora osušiti. Stoga se još uvijek u proizvodima za liječenje herpesa koriste sastojci poput silicijeve kiseline i aciklovira. Problem je što liječe sušenjem na način da stvaraju krastu i time usporavaju zacjeljivanje herpesa ispod površine. Nastala krasta može čak izazvati deformaciju usana i ostaviti ožiljak. immundoc® HERPALYSIN® s jedinstvenim sastojcima liječi i sprječava herpes na usnama bez stvaranja krasta i bez nastanka ožiljaka. Štiti vas i od sunca sa SPF 30.

Što je herpes zoster?

Herpes na usnama ili herpes zoster vrlo je česta virusna infekcija uzrokovana virusom herpesa simplexa tipa 1. Izgleda kao nakupina mjehurića ispunjenih tekućinom. Jednom kada se zarazite, zauvijek imate virus u tijelu. Može se ili ne mora ponoviti, ovisno o osobi koja je zaražena.

Što izaziva herpes?

Ako želite spriječiti izbijanje herpesa, važno je izbjegavati čimbenike za koje je poznato da uzrokuju izbijanje. Čimbenici koji pokreću izbijanje herpesa mogu biti fizički napor, stres, menstruacija, izlaganje UV svjetlu (npr. pretjerano sunčanje), povišena tjelesna temperatura i oslabljeni imunitet.

Brzo rješenje protiv herpesa – immundoc® HERPALYSIN

immundoc® HERPALYSIN krema liječi i sprječava herpes na usnama. Može se koristiti svaki dan, a posebno kod većeg izlaganja suncu ili smanjene otpornosti. Koristite ga čim osjetite prve trnce na koži kako biste spriječili razvoj i širenje herpesa. No, ako se stanje već razvilo, krema učinkovito ublažava simptome kao što su bol, svrbež, peckanje te skraćuje vrijeme cijeljenja herpesa.

Krasta NE znači izliječen herpes!

Prije se vjerovalo da se herpes mora osušiti. Stoga se još uvijek u proizvodima za liječenje herpesa koriste sastojci poput silicijeve kiseline i aciklovira. Problem je što liječe sušenjem na način da stvaraju krastu i time usporavaju zacjeljivanje herpesa ispod površine. Nastala krasta može čak izazvati deformaciju usana i ostaviti ožiljak.

Glavne prednosti Herpalysina:

  • U fazi trnjenja i razvoja mjehura zaustavlja izbijanje virusa.
  • Liječi herpes iznad i ispod površine u fazi mjehurića.
  • Vlaži, isušuje i ubrzava normalno zacjeljivanje herpesa BEZ STVARANJA KRASTA i BEZ NASTANKA OŽILJAKA.

Glavne prednosti Herpalysina:

Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.