"Predani smo prirodi"

Što je doc phytolabor?

Razvijamo proizvode biljnog podrijetla, medicinske proizvode, dodatke prehrani i kozmetiku za svakodnevnu uporabu. Spajamo znanja tradicionalne medicine s najnovijim znanstvenim saznanjima.

Kombiniramo visokokvalitetne biljne ekstrakte i nadopunjujemo ih drugim vrijednim sastojcima prirodnog podrijetla. Naš je cilj razviti proizvode koji su učinkoviti, prirodni i održivi. Rezultat našeg istraživanja i rada moderni su i inovativni proizvodi za vaše zdravlje.

immundoc®

Marka immundoc ima u srcu sveobuhvatnu brigu za imunološki sustav. Smatramo da je imunološki sustav potrebno jačati redovito i preventivno, a ne samo kada se razbolimo. Nudimo rješenja s aminokiselinama, sinbioticima, visokim dozama vitamina i inovativnim sastojcima za jačanje imunološkog sustava.

immundoc® HERPALYSIN®

Inovativna bočica napitka koji se priprema u dva koraka. Sadrži vitamin C iz višnje acerole i druge mikronutrijente, koji su važni za imunološki sustav. Tekuće, brzo i učinkovito. Sadrži čak 400 mg vitamina C iz prirodnog izvora višnje acerole u tekućem obliku koji se brzo apsorbira. Acerola je prava vitaminska bomba jer se smatra voćem s najvećim udjelom vitamina C. Primjerice, acerola sadrži 20 puta više prirodnog vitamina C od limuna.

femidoc®

S postupnim otpuštanjem u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 1000 mg vitamina C* koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i štiti od oksidativnog stresa.

naildoc®

Gljivične infekcije noktiju uzrokuju brojne neugodnosti, uglavnom nelagodu i sram jer su još uvijek tabu-tema koja može značajno otežati svakodnevni život. Uz naildoc RAPID proizvode, uklanjanje gljivica može biti učinkovito, brzo i jednostavno.

doc® nature's

Marka proizvoda doc nature's brine se o svakodnevnom održavanju dobrog zdravlja. Život od nas traži mnogo. Obiteljski život ili pritisci na poslu, stres, očekivanja društva, poplava informacija, svakodnevni su vrtuljak. To nas drži budnima tijekom dana, ali i noću. Rezultat je iz dana u dan manji otpor, napetost, nervoza, problemi s koncentracijom itd.

mylittledoc®

mylittledoc proizvodi namijenjeni su našim najmlađima i njihovim problemima. Proizvodi su nježno i učinkovito rješenje za uši i gnjide kada ih želite ukloniti ili se od njih zaštititi.
Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.