PMS simptomi i kako ih svladati

Najčešći PMS simptomi su promjene raspoloženja, razdražljivost ili bijes, anksioznost, napadaji plača, promjene apetita, slabljenje koncentracije, bolovi u zglobovima i mišićima, glavobolja, umor, nadutost abdomena, bolne i napete dojke, izbijanje akni. Nažalost, ne možemo preležati svaki mjesec tih nekoliko dana, stoga nam je neophodno pronaći rješenje kako si olakšati te smanjiti bolove i neugodne posljedice. Na hrvatsko je tržište po prvi put lansiran biljni proizvod femidoc® MyDays® kojemu je glavni cilj ublažiti simptome PMS-a, ali i dane same menstruacije i to na potpuno prirodan način. Istraživanja pokazuju da do 60 % žena svaki mjesec osjeća bolove u donjem dijelu trbuha i leđa, uz promjene raspoloženja, nesanicu, umor i bezvoljnost. Sada se stvari definitivno mijenjaju, jer je MyDays postao glavni ženski saveznik „onih dana u mjesecu”.

 

PMS i bolna menstruacija 

Bolna menstruacija često je praćena mučninom, bolovima u leđima, čestim promjenama raspoloženja i umorom, a nerijetko ženama predstavlja problem za svakodnevno funkcioniranje. Ipak, koliko god je menstruacija potpuno prirodna stvar i dalje se u javnosti ne nalazi potpuno razumijevanje za „one dane u mjesecu“. Današnji ubrzani tempo i stresna svakodnevica često nam ne ostavljaju ni vremena ni prilika za odmor za vrijeme „onih dana“.

Najčešći PMS simptomi:

 • promjene raspoloženja
 • razdražljivost ili bijes
 • anksioznost 
 • napadaji plača 
 • promjene apetita 
 • slabljenje koncentracije
 • bolovi u zglobovima i mišićima
 • glavobolja
 • umor
 • nadutost abdomena
 • bolne i napete dojke
 • izbijanje akni.

Kako raditi, brinuti o obitelji, a opet izdvojiti vrijeme za sebe u danima kada bismo samo ležale od bolova ili kada nam se raspoloženje mijenja pod utjecajem hormona? Nažalost, ne možemo preležati svaki mjesec tih nekoliko dana, i stoga nam je neophodno pronaći rješenje kako si olakšati te smanjiti bolove i neugodne posljedice.

 

Za dobrostanje u onim danima

Na hrvatsko je tržište po prvi put lansiran biljni proizvod femidoc MyDays kojemu je glavni cilj ublažiti simptome PMS-a, ali i dane same menstruacije i to na potpuno prirodan način. Istraživanja pokazuju da do 60 % žena svaki mjesec osjeća bolove u donjem dijelu trbuha i leđa, uz promjene raspoloženja, nesanicu, umor i bezvoljnost. Sada se stvari definitivno mijenjaju, jer je MyDays® postao glavni ženski saveznik „onih dana u mjesecu“.

 

femidoc MyDays potpuno su prirodne kapsule koje svojim biljnim sastojcima pomažu u ublažavanju fizičkih i psihičkih simptoma uzrokovanih PMS-om i menstruacijom.

femidoc MyDays potpuno je prirodan biljni lijek koji sadrži 3 biljke koje se stoljećima tradicionalno koriste za ublažavanje simptoma PMS-a i menstruacije, kao i kod nekih ženskih bolesti, a to su livadna vrkuta, rusomača i stolisnik. Livadna vrkuta sa svojim ljekovitim sastojcima glavna je biljka koja se preporučuje za liječenje ženskih bolesti, rusomača utječe na zdravlje reproduktivnih organa, dok stolisnik pomaže u ublažavanju menstrualnih bolova. Sve ove biljke zajedno čine savršenu formulu koja će vam pomoći da oni dani u mjesecu prođu što bezbolnije – kako psihički, tako i fizički. Smanjuje umor i iscrpljenosti, ublažava simptome PMS-a, podiže raspoloženje i energiju, okrepljuje tijelo, doprinosi dobrostanju tijela, smanjenju umora i malaksalosti te pospješuje otpornost organizma. Osim biljnih sastojaka, femidoc® MyDays® je bez GMO-a i sadrži vitamin B6, vitamin D, vitamin E te magnezij, a mogu ga koristiti i vegani. Ne sadrži gluten i laktozu pa je tako pogodan i za brojne osjetljive skupine. Postat će saveznik u svakoj ženskoj torbici te će vam omogućiti da lakše podnesete tegobe koje dolaze s menstruacijom.

Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.