Osvježenje tijekom ljetnih neugodnosti: femidoc® UROEXPRESS®FIZZ

Ljeto je vrijeme bezbrižnosti, sunca i opuštanja pokraj vode. No, to su također dani kada se često susrećemo s neugodnostima poput neugodnih simptoma upale mjehura. Uzroci mogu biti dugi dani u mokrim kupaćim kostimima, kupanje u bazenima i moru te s tim povezano unošenje štetnih bakterija u urinarni trakt. Srećom, tu je novo osvježavajuće rješenje za liječenje upale mjehura tijekom ljetnih dana, femidoc® UROEXPRESS® FIZZ.

Provjerena formulacija u novom obliku 

Već poznajete proizvode femidoc® UROEXPRESS®? Sada su dostupni i u obliku šumećih tableta za pripremu osvježavajućeg napitka. femidoc® UROEXPRESS® FIZZ klinički je provjeren medicinski proizvod brzog djelovanja, koji se koristi kao pomoć pri liječenju i prevenciji infekcija mokraćnog sustava. Također, može se uzeti i kao prevencija ako znamo svoje okidače upale mjehura, čime se smanjuje mogućnost infekcije i pojavljivanja simptoma.

Kao i u ostalim proizvodima femidoc® UROEXPRESS®, glavna je aktivna tvar D-manoza, prirodni sastojak biljnog podrijetla, koji se veže za štetne bakterije u mjehuru (među kojima je najčešći uzročnik infekcije E. coli) i osigurava njihovo lako izlučivanje iz tijela mokrenjem. To sprječava daljnju infekciju i doprinosi brzom olakšanju simptoma.

SLIKE E SHOP

 

Idealan za ljeto bez upale mjehura

femidoc® UROEXPRESS® FIZZ idealan je pratitelj na vašim ljetnim putovanjima. Zbog manje količine ambalaže ekološki je prihvatljiv, a oblik šumećih tableta omogućuje brzu i jednostavnu pripremu ukusnog napitka. Pakiranje sadrži 14 šumećih tableta, što je prilagođeno liječenju infekcije, jer zahtijeva uzimanje po 2 šumeće tablete dnevno tijekom 7 dana. Tablete se lako otapaju i imaju ugodan okus šumskog voća, što liječenje čini još ugodnijim.

Ne dopustite da vam upala mjehura pokvari ljetne užitke. Za bezbrižne i osvježavajuće dane u sezoni kupaćih kostima odaberite femidoc® UROEXPRESS® FIZZ – vašu zaštitu i prvu pomoć pri upali mjehura.

Košarica

Kontaktirajte nas

"*" indicates required fields

Ime i Prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.